Laboratorio ja kuvantaminen

Laboratorio

Piispanportin terveysaseman laboratoriopalvelut tuottaa HUSLAB.

Laboratoriolähetteen saatuasi voit asioida missä tahansa HUSLAB:n toimipisteessä. Näytteenottopisteiden tarkemmat aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.huslab.fi. Lähin laboratorio löytyy Iso Omena -kauppakeskuksesta Espoosta. Huomioithan, että osa näytteenottopisteistä toimii ainoastaan ajanvarauksella.

Nettiajanvaraus palvelee ympäri vuorokauden osoitteessa www.huslab.fi. Nettiajanvarauksen rinnalla HUSLAB:n ajanvaraus palvelee myös puhelimitse 09 471 86800 arkisin klo 7.30-15.30.

Puhelinpalvelussa autetaan myös muun muassa laboratoriotutkimuksiin valmistautumisessa ja muissa tutkimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi apua saa myös sopivan laboratorion valitsemisessa. Lisäksi Chatbot- ja chat-palveluissa HUSLAB vastaa kysymyksiin esimerkiksi ajanvarauksesta ja toimipisteiden aukioloajoista. Chatbot palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden.

Tutustu tarkemmin HUSLAB:n ajanvaraukseen ja neuvontaan.

Tulokset

Laboratoriotutkimusten tulokset voi katsoa Omakannasta. Tuloksia voi tiedustella myös Piispanportin terveysaseman ajanvarausnumerosta, p. 09 8162 2010 arkisin klo 7-16.

Kuvantaminen

Piispanportin terveysaseman kuvantamispalvelut tuottaa HUSLAB.

Kuvantamistutkimukset tehdään aina lääkärin lähetteellä. HUSLAB:n kuvantamisen toimipisteet löytyvät osoitteesta www.huslab.fi. Lähin kuvantamisen toimipiste löytyy laboratoripalveluiden tapaan Iso Omena -kauppakeskuksesta Espoosta.

Tiettyihin kuvantamistutkimuksiin voi varata ajan Maisa-potilaspalvelussa. Tarkemmat ohjeet HUSLAB:n kuvantamispalveluiden ajanvarauksesta löytävät täältä.