Kuka tahansa voi hyödyntää valinnanvapautta ja listautua Piispanportin terveysaseman asiakkaaksi

Espoon Piispanportin terveysasema toimii valinnanvapauden piirissä, joten muutkin kuin Suurpellon, Henttaan ja Kuitinmäen alueen asukkaat voivat listautua Piispanportin terveysaseman asiakkaiksi. Valinta koskee kiireetöntä hoitoa. Huhtasuon terveysasemalle on helppo tulla. Terveysasema sijaitsee Iso Omenan välittömässä läheisyydessä osoitteessa Piispanportti 10. Terveysaseman edessä on ilmaista parkkitilaa. Piispanportissa lääkärin vastaanotolle pääsee nopeasti.

Terveysaseman palveluntuottajana toimii Pihlajalinna. Terveysaseman palveluihin kuuluvat lääkärin ja hoitajan vastaanotot sekä etävastaanotot videovastaanottoina terveysasemalla. Myöhemmin tänä vuonna etävastaanottopalvelut laajenevat niin, että etävastaanotolle voi osallistua myös kotoa käsin tietokoneella tai älypuhelimella.

Jokaisella suomalaisella on oma nimetty terveysasema kotikunnassaan. Julkisen terveydenhuollon asiakkaina espoolaiset voivat valita, minkä terveysaseman palveluja haluavat käyttää. Terveysasemavaihdoksen voi tehdä sähköisesti tunnistautumisen ja kirjautumisen jälkeen täällä tai asioimalla omalla terveysasemallaan. Lisätietoja ja usein kysytyt kysymykset terveysaseman vaihtamisesta löydät verkkosivuiltamme ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta.

Hoitovastuu siirtyy valitulle terveysasemalle viimeistään seitsemän vuorokauden kuluessa. Terveysasemaa voi vaihtaa vuoden välein, ja jokaisesta siirtyvästä perheenjäsenestä pitää tehdä erillinen ilmoitus.

Piispanportin terveysasema
Piispanportti 10, 5. kerros
02200 Espoo

Avoinna

Vastaanotto: ma–pe klo 8–16
Ajanvaraus ja neuvonta: ma–pe klo 7–16 , p. 09 4763 6400

Lisätietoja:
Saara Sistonen
Piispanportin vastaava lääkäri saara.sistonen@pihlajalinna.fi
050 557 8057